De Camerakoning heeft scherpe prijzen en geeft twee jaar garantie. Daarom was ik van plan om iets bij ze te gaan bestellen. Echter had ik nog twee vraagjes over een digitale camera (Canon Powershot S2 IS).
Ook staat er op de website dat ze aan iedere gewenste tas van ieder merk kunnen komen. Je moet ze dat mailen voor een "uiterst concurrerend voorstel".
Ik heb mijn vragen over de Canon Powershot S2 en een tas waarvan ik een prijs wilde weten (Samsung Trekking 110) naar de camerakoning gemaild.
Een week geleden heb ik deze mail verzonden. Nu kan ik begrijpen dat de camerakoning op zaterdag geen antwoord geeft en op zondag niet werkt. Ook op maandag kreeg in nog geen reactie. Telefonisch is de camerakoning alleen bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag (tussen 12.00 en 15.00, voor mij een lastige tijd). Ik verwachtte dan ook op dinsdag wel een mail terug, omdat de camerakoning dan zeker aan het werk moet zijn.
Het bleef nog steeds stil. Nog een dag afgewacht en nog maar een mail gestuurd, of ze alleen de vragen over de camera konden beantwoorden. Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat de camerakoning wachtte op een prijsopgave van de leverancier van het tasje. Maar ook op die mail heb ik geen reactie gekregen, terwijl dit allemaal in de dagen is gebeurd waarin de servicewinkel ook open is.
Op de website staat ook vermeld "Het snelst kunnen we u van dienst zijn via e-mail.". Ik vraag me dan ook af hoe de telefonische bereikbaarheid van deze winkel is.
Ik geef alleen een reactie en geen beoordeling, omdat ik niks besteld heb bij deze winkel. Maar na een week nog geen reactie op een mail krijgen vind ik erg vreemd. Zeker omdat er verteld wordt dat ze via die weg het beste te zijn bereiken. Ik zou er ook niet aan moeten denken dat er iets mis zou zijn met iets wat ik heb besteld. Nog even voor de duidelijkheid, ik heb dus geen ervaring met de telefonische bereikbaarheid (06 nummer), de servicewinkel, verzending en aftersales van de camerakoning.