Maandag heb ik laat in de middag mijn bestelling (een Sitecom accesspoint) geplaatst, ik heb deze nu net binnen. Kan niet veel sneller zou ik zeggen.
Ik ben deze hele tijd netjes op de hoogte gehouden dmv mails (een stuk of 5 achter elkaar met allerlei statusupdates).
De website is heerlijk overzichtelijk, de zoekfunctie werkt goed, de formulieren werken goed (hoewel ze misschien hier en daar nog wat uitleg kunnen gebruiken) en alle informatie die je eventueel mogelijk zou kunnen hebben staat minstens een keer op een makkelijk te vinden plaats aangegeven.
Verzending was uitermate snel, zoals ook beloofd op de website.
Track & trace wordt aangeboden, maar ik heb niet de tijd gehad dat te bekijken, de bestelling was al te snel binnen
Het goede adres is gebruikt, het goede product is geleverd.
Wel denk ik dat het handig was geweest iets meer verpakkingsmateriaal te gebruiken. Er waren nu maar een paar plastic zakjes met lucht gebruikt aan de zijkanten van de kartonnen doos waar de doos van het eigenlijke product inzat. De onder- en bovenkant waren daardoor niet beschermd. Desondanks is het product onbeschadigd binnengekomen, dus een probleem is het niet. Misschien heb ik gewoon te weinig vertrouwen in TPG.
Ook leuk te vermelden is dat het pakket nog wat kleine presentjes bevatte (een oranje opblaashamer en een notepad).
Afterales heb ik (nog) niet nodig gehad, maar er wordt netjes een RMA-formulier meegeleverd met het pakket.