Com4 Computers

Ik heb vanochtend om 10:30 via de website een Creative Audigy 4 geluidskaart besteld en gekozen om het in de winkel af te halen (Eindhoven) en met PIN te betalen.

Ik kreeg een bevestigingsmailtje met de volgende tekst: "Hartelijk dank voor het plaatsen van uw bestelling. Onderstaande producten liggen, indien voorraadig, direct voor u klaar in ons filiaal in Eindhoven."

Ik wist dat de kaart op de site als voorradig stond, maar in de e-mail werd dus nergens vermeld wat de actuele status was. Ik besloot toch maar naar Eindhoven te gaan (niets beters te doen), en daar aangekomen was het inderdaad aanwezig. Het was beter geweest als het bevestigingsmailtje wat duidelijker was geweest (bijvoorbeeld:"We mailen/bellen als het product afgehaald kan worden").

Toen ik thuis kwam zag ik dat Com4 gebeld had om 14:30, om me te vertellen dat 't klaarlag. Service, maar had dan even vermeld in de bevestiging dat er gebeld wordt zodra de bestelling er is.

De winkel in Eindhoven zit een eindje buiten het centrum, ver verwijderd van OV dus dat werd een eindje lopen. Het was er niet druk (de enige klant in de winkel ging net weg toen ik kwam) en de bestelling werd snel afgehandeld.

Scorekaart voor Com4 Computers