Een duidelijke bevestiging van de bestelling. Een factuur voor vooruit te betalen en daarna netjes een verzending met tracking nummer bij de TPG. Prima bereikbaar per mail en vooral per telefoon.
VerzendingNette doos van HP waarin product goed verpakt is. In 6 werkdagen afgeleverd met vooruitbetaling is een prima tijd.
KlantenserviceHP 2600N afdrukken zijn kwalitatief niet eens beter als mijn 10 jaar oude HP colorlaserjet 5M. Een afdruk compleet blauw is streperig en loopt van donker paars naar licht blauw. HP Support zegt dat deze printer niet beter kan. Computerwebstore weigert tot nu toe (09-05-2006) de printer terug te nemen, want deze is immers niet stuk. Er wordt netjes heen en weer gebeld maar ik wordt verder niet geholpen en heb een printer die niet bevalt.
16-05-2006. Vorige week telefonisch contact gehad met de eigenaar van computerwebstore die de printer toch terug wilde nemen. Hij zou zelf met HP onderhandelen om de printer retour te sturen. Ik heb zelf de printer teruggebracht naar het magazijn en een creditnota uitbetaald gekregen. Al met al prima opgelost, maar een consument moet wel lang aandringen om zijn recht te krijgen. Beetje kastje naar de muur gevoel gehad de afgelopen weken.