Veens Computers

Website ziet er onverzorgt en gewoon slecht uit. Ze zijn vaak niet beschikbaar tijdens hun openingstijden wat ik 2x heb meegemaakt.
We zullen maar niet beginnen over de websites die jullie maken.

De technische kennis is voldoende om artikelen te verkopen met redelijk advies.
Maar zeker niet voldoende om een systeem hardwarematig te herstellen.
Helaas heb je hier ongelijk in, dit kunnen wij prima en doen wij voor bijna 40% van alle zakelijke klanten in de regio en 22% van alle particuliere klanten. Dat jij niet tevreden bent heeft met andere dingen te maken.

Toen ik met een serversysteem aankwam welke geen beeld gaf. Kreeg ik te horen dat ze er niet naar konden kijken omdat er geen hardeschijven in zaten, deze had ik als voorzorgsmaatregel er uit gehaald. Om beeld te krijgen is een hardeschijf niet noodzakelijk.
Een hardeschijf is niet noodzakelijk nee, maar dat jij een systeem zonder koelers bij ons brengt en wij dus niet verder konden kijken omdat er geen enkele koeler meer aanwezig was in het systeem maakt het geheel rechtvaardig om te zeggen dat wij er op dat moment niets mee kunnen. Wij hebben dus ook jou gebeld en omdat je zonodig binnen 1 uur moest weten wat er aan mankeerde konden wij het niet afwerken en omdat jij de koelers niet wilde brengen maar gelijk het systeem wilde halen zegt niets over ons maar over jou.

Hiervoor brachten ze zelfs nog € 20 onderzoekkosten in rekening, jawel voor het openschroeven van een kast en te concluderen dat ze er niets mee kunnen omdat het systeem 'incompleet' is.
En terecht dus, wij kregen opdracht tot reparatie maar omdat jij per direct geholpen wilde worden en wij ons huidige werk opzij moesten leggen om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen ontvangen, dit was van te voren medegedeeld, en staat ook beschreven in onze voorwaarden dat bij spoedopdrachten altijd een tarief in rekening wordt gebracht.

Nadat ik het systeem bij een 3de had gebracht bleek de processor defect te zijn, dat bedrijf had er wel verstand van.
Wij ook, maar je had geen geduld, en ik vindt het niet gek als je tegen ons zegt dat wij het systeem gewoon konden testen zonder koelers... dat doen wij dus niet.

Conclusie hoog hobby gehalte en voldoende kennis om een lege cd te verkopen maar voor de rest kan je beter even verder rijden.
Helaas blijkt jou hobbygehalte meer op een nepdesigner dan webdesigner. Er zijn genoeg klanten van jou naar ons gekomen omdat ze ontevreden zijn over jullie webdesign werk, dus ik zou maar niet te hard leugens verspreiden.
Wij zijn een eerlijk en net bedrijf met vele zakelijke en particuliere klanten en zijn binnen de regio een van de grootste bedrijven op ICT dienstverlening en dat in 5 jaar!

Scorekaart voor Veens Computers