De Greef Computers

Ik heb gebeld naar de Greef, omdat ik meer informatie wilde hebben over laptops. Ik ben tot twee keer toe ongeveer een half uur te woord gestaan en aanstalten tot haast werden er niet gemaakt. Ik vind dit erg netjes! Mijn voorkeur ging in eerste instantie uit naar een bepaald merk laptop, maar dit werdt afgeraden, omdat er veel problemen met dit merk zouden zijn. Op aanraden van De Greef ben ik uiteindelijk voor een Jewel gegaan. Voor mij was het erg belangrijk dat de laptop probleemloos zou werken, omdat ik op dit moment in Spanje zit en hier nog een aantal maanden blijf (daarna in een ander land, maar niet Nederland). Dat ik geen zin heb om vanuit Spanje een laptop naar Nederland te sturen voor reparatie lijkt me duidelijk. Tot op heden ben ik erg blij met mijn laptop. Het werkt goed en de laptop ziet er naar mijn mening mooi uit (ook belangrijk :P). Mocht ik mijn aanschaf over moeten doen, dan zou ik NIETS veranderen en absoluut weer bij de Greef dezelfde laptop aanschaffen. In de showroom kreeg ik overigens een kleine demonstratie van de laptop en liet de persoon zien dat alles wat besteld was ook daadwerkelijk in de laptop aanwezig is. Ik ben meer dan tevreden over deze winkel en mocht ik in de toekomst een nieuwe laptop nodig hebben dan zal ik als eerste naar de website van de Greef surfen!

Aangezien ik de laptop opgehaald heb, heb ik geen ervaring met verzenden. Wel hebben we via de telefoon afgesproken dat ik een bestelling via internet zou plaatsen en 2 dagen later (ik belde aan het einde van de dag) kon ik deze ophalen.

Scorekaart voor De Greef Computers