AlgemeenUitmuntende service! Ik heb al eens te maken gehad met een koptelefoon waarvan de linkerkant plots niet meer werkte na een jaar, ik kreeg meteen de volledige waarde van het toestel als winkeltegoed. Zelfs als het bij Coolblue een stuk duurder is (wat meestal niet het geval is), koop ik nog steeds het liefst hier. Koop alstublieft nooit een duur toestel bij Amazon of iets dergelijk, daar ben je niet zeker dat je gaat geholpen worden, als je al iemand kan bereiken. De torenhoge muren van de ivoren torens bij veel concurrenten vallen hier helemaal in duigen. Coolblue is voor de tech retail wat de Efteling is voor pretparken.
VerzendingIk haalde mijn laatste bestelling bij Coolblue af in de winkel in Brugge. Wat een fijne mensen! Er wordt meteen iets te drinken aangeboden, bij een eenvoudige ophaling. Bij VDB of MM hebben ze me dat nog niet gevraagd. Geen slecht woord over de lokale concurrentie, maar naar mijn gevoel gaat Coolblue toch een stapje verder.
KlantenserviceMet een glimlach, voor een glimlach. Het is er niet om gelogen. Supervriendelijke mensen, allemaal, zowel aan de telefoon, via mail of in de winkel. Ook als het verkeerd gaat!