Xiaomi Nederland

Het product dat ik wilde stond met enig zoeken op de website, de betaling ging de eerste keer (via Klarna) fout.
Daar kreeg ik verder geen bericht van van Xiaomi, in mijn account bleek deze 1e bestelling simpelweg gesloten.
Daarna toch nog een keer geprobeerd en toen ging het proces tot en met de betaling wél goed.

Levering van het product zou binnen 2 tot 5 werkdagen zijn, maar aangezien de track en trace al 5 dagen blijft hangen op "Voorbereiden voor verzending" gaat dat niet meer lukken.

Dus in eerste instantie telefonisch en later via de mail contact gezocht met de klantenservice van Xiaomi. Daar werd vriendelijk maar onwetend op mijn vraag waar mijn bestelde product bleef gereageerd.
De helpdeskers kunnen naar eigen zeggen weinig tot niets meer zien dan ik zelf en de conclusie was dat het product "out of stock" zou zijn. En dat terwijl ik hetzelfde product op dit moment nog steeds kan bestellen via de website van Xiaomi en ook nog steeds met dezelfde levertijd 2 tot 5 werkdagen.
Via mail een en ander met screenshots geprobeerd te verduidelijken en daadwerkelijke actie in gang te zetten, maar de helpdesk helpt vooral met heel veel woorden en geen daden.
Uiteindelijk komt de brei van woorden neer op "out of stock" en twee opties: 1)afwachten of er nog iets komt of 2) bestelling annuleren. Verder kan men niets doen dan veel woorden verspillen. Ik had van een grote partij als Xiaomi meer professionaliteit verwacht en schrijf deze review zodat eventuele toekomstige klanten weten wat ze kunnen verwachten.

Scorekaart voor Xiaomi Nederland