AlgemeenMijn HP printer gaf , na jaren probleemloos huismerk cardridges te hebben gebruikt, plots problemen aan met de cartridges waardoor ik niet meer kon printen, Eerst bij de zwarte, een maand later ook bij de kleuren. Na plaatsing van originele HP cartridges werkt de printer weer probleemloos. Ik kreeg snelle en heel goede begeleiding door de klantenservice om deze problemen op te lossen, en conform de levenslange garantie op de huismerkcartridges en retourbeleid, ontving ik, na kosteloze retour van de niet meer werkende cartridges, de volledige betaalde aankoopbedragen terug op mijn rekening ook snel terugbetaald. Naar prijsvorming blijft PrintAbout ook een sterke speler, zoniet de sterkste, wat originele cartridges betreft en blijf ik zeker als trouwe en tevreden klant mijn verdere aankopen bij PrintAbout behouden. En zeker een aanrader !
VerzendingBestellen en morgen in huis zijn geen ijdele woorden. Dat is zo !
KlantenserviceKlantservice doet er alles aan om de klant zijn problemen op te lossen. Degelijk retourbeleid en levenslange garantie op huismerk, zijn ook hier geen ijdele worden.
Bedankt voor je positieve beoordeling Guido! We vinden het fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over de geboden service, hier doen we het natuurlijk voor! We menen het dan ook wanneer we zeggen dat op huismerk levenslange garantie zit.
Heel veel print-plezier toegewenst en graag tot ziens bij PrintAbout.
Aranka,
Team Webcare | PrintAbout