Bij mij dezelfde ervaring als hieronder. Ik was mij aan het orienteren op een DSLR, dus even binnengelopen. Ik had natuurlijk al op internet gekeken en wilde de Nikon D50 eens in het echt zien. Ik vertelde dus tegen een verkoper dat ik me aan het orienteren was, en dat ik die D50 wel zag zitten. De verkoper wilde ook bij mij meteen weten of ik hem bij hun zou kopen of via internet. Ik vertelde dat ik best een beetje meer wilde betalen dan via internet, ook omdat ik met eventuele garantie op loopafstand woon. Maar hij begon me te bestoken met enge verhalen over importmodellen, geen garantie, horrorverhalen over refurbished toestellen etc...ik was al snel overtuigd dat ik dáár geen camera zou gaan kopen. In plaats van dat ie me die camera probeerde te verkopen, kreeg ik dat verhaal voor mijn kiezen.
Wat me ook irriteert is dat ze geen enkele camera hebben voorzien van een batterij dus (als ze al proberen om er een te verkopen) kun je nooit zien hoe hij werkt!
Ik heb dus mijn camera bij Foto Konijnenberg besteld. City foto heeft voor mij afgedaan.