Joeps

Beste Jeroen,

Allereerst dank voor uw review.

U heeft bij ons een bestelling geplaatst en diezelfde dag is het pakket door UPS opgehaald. Wij kiezen bewust voor UPS, omdat de veiligheid van zendingen bij ons voorop staat. Onze ervaringen met andere vervoerders zijn minder positief (onder andere door diefstal en beschadigingen). Vanwege de hoge waarde van onze pakketten is het voor ons belangrijk dat we de zending in elke stap kunnen volgen en, als er iets misgaat, snel kunnen schakelen. In de overgrote meerderheid van de gevallen wordt er de volgende dag geleverd. Helaas viel uw zending in de kleine uitzondering waarbij het proces niet soepel is verlopen.

Wij erkennen dat uw zending niet is gegaan zoals het had moeten gaan. U heeft een locker geselecteerd, terwijl deze optie niet aangeboden had mogen worden. Wij zijn hierover in gesprek met UPS, omdat er via de koppeling lockers worden weergegeven die wij niet hebben afgesproken. Dit gebeurt vanuit hun systeem, terwijl wij dit niet wensen. Juist vanwege het risico op fraude met lockers kiezen wij voor levering op een veilig adres. Wij zijn momenteel bezig dit te laten corrigeren.

Vervolgens is de chauffeur, ondanks de geselecteerde locker, vier keer bij u aan de deur geweest om het pakket daar af te leveren. Helaas was u op die momenten niet thuis, waardoor vertraging is ontstaan. Dit had op deze manier niet mogen gebeuren. UPS heeft aangegeven dit uit service te hebben gedaan, met als doel de zending alsnog zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Op 2 februari heeft u hierover contact met ons opgenomen. Ik, David, heb u toen gesproken. Ik heb uw klacht direct serieus opgepakt en ben meteen met UPS in contact getreden om tot een oplossing te komen. In lijn met uw voorkeur heeft u aangegeven het pakket zelf bij het UPS centrum te willen ophalen. Dat is ook wat ik diezelfde dag binnen enkele uren voor u heb geregeld.

Tot slot, over uw opmerking rondom de overbodige toevoeging: wij begrijpen uw frustratie wanneer iets tegenzit. Tegelijkertijd zijn wij en de bezorgers ook mensen. Met de vele zendingen die wij dagelijks verwerken kan er incidenteel iets misgaan, maar wij nemen verantwoordelijkheid en lossen het op. Soms kost dit iets meer tijd dan gewenst, maar wij lopen niet weg voor een probleem. Wij vragen daarom om het gesprek respectvol en oplossingsgericht te houden. Zoals u heeft ervaren, is het probleem na één telefoontje diezelfde dag opgelost.

Volgens de tracking heeft u het pakket inmiddels opgehaald. Wij wensen u alsnog veel plezier met uw toestel.

David
Joeps