AlgemeenIk heb twee bestellingen geplaatst, die de volgende dag zouden worden geleverd. Dat is niet gelukt: eerst was er vertraging bij Joybuy, later bij Dynalogic: de pakketten liggen in het verkeerde sorteercentrum.
VerzendingDe bestelling zou de volgende dag worden bezorgd als er voor 16 uur werd besteld, dat heb ik gedaan. De volgende dag stonden beide orders nog steeds in verwerking, die gingen dus niet op tijd komen. Uiteindelijk een dag later bij Dynalogic die er weer een potje van maakt door het eerste twee keer te verplaatsen en een uur voor levering te melden dat de beide pakketten in een verkeerd sorteercentrum liggen.
KlantenserviceKlantenservice kun je bellen, maar je krijgt niemand aan de lijn: je wordt teruggebeld en die moet je via de website of app regelen. Er belt zeker iemand terug: een Engelstalig persoon die gebrekkig Nederlands spreekt. Met haar beste Nederlands probeert ze het te begrijpen en kan ze alleen maar antwoorden 'dat het wordt opgelost'. Verder geen mail, geen bevestiging of zekerheid. Ik heb ook contact opgenomen met Dynalogic en die geven aan dat het pas over 1 week wordt afgeleverd, daar geloof ik weinig van. Deels een probleem van Joybuy die het niet spoedig kan oplossen en deels het probleem van Dynalogic waar gewoon geen enkele ondernemer zaken mee zou moeten doen.