AlgemeenZeer slecht bereikbaar, onbehoorlijke voorwaarden die niet alvorens de koop kenbaar zijn. Uiteindelijk kost het retourneren van een product circa 200 euro. BeamerExpert is recent falliet verklaard en heeft een doorstart gemaakt onder een nieuwe eigenaar. Ik hoop dat mijn ervaring een onhandige samenloop van omstandigheden was want dit gun ik niemand.
VerzendingProduct zou op afspraak geleverd worden maar ik vond het na mijn werkdag, natgeregend en op een manier die op de doos wordt afgeraden op mijn terras. Op de doos staat meermaals groot vermeld dat het product plat vervoerd en bewaard moet worden. Ik vond het product onder een hoek van 45 graden waarbij de helft van het product overdekt was en de andere helft nat geregend. Zowel verzender als verkoper hadden geen behoefte iets te doen met het niet nakomen van deze afpsraken.
KlantenserviceIk heb, zonder grappen, misschien wel 50x telefonisch en 15 keer gemaild voordat ik reactie kreeg. Ik wilde het product retourneren maar kreeg soort robot (het was een mens maar had net zo goed een chatbot kunnen zijn) te spreken. Er zou een 'restocking'-fee betaald moeten worden twv 30% van de verkoopprijs. Nergens op de website stond vermeld dat dit het geval zou zijn. Tevens moest ik het pakket naar hun leverancier retourneren, die niet in Nederland zit, wat extra kosten op zou leveren. BeamerExpert was ook bereid om het via de ophaalservice van de leverancier te laten gaan, dat zou dan +- 100 euro kosten.
Kortom:
Je koopt eigenlijk bij een dropshipper die er een handje van heeft de telefoon niet op te nemen
Als je wil retourneren neemt de verkoper 0 verantwoordelijkheden
Er komen allerlei rare voorwaarden om de hoek kijken die niet van te voren bekend worden gemaakt
Het retourneren van een product van 400 euro kost 220 euro