Joeps

Wacht nu al bijna een week op een telefoon. Geen updates, alleen een blije email dat mijn bestelling bezorgd is.... niet dus. Dit zijn de serviceniveaus en bezorgtijden van 10 jaar terug. De bestelling is gedaan voor de weersveranderingen en er komen maar geen updates. Overige partijen zoals Bol, Coolblue en Amazon leveren en communiceren!

Pakket nog steeds niet ontvangen en geen updates of communicatie hierover!

Ontvang alleen emails dat het pakket bezorgd is, dit is niet correct.. jammer eens maar nooit weer

Beste 'E7RNN', we begrijpen dat je je nieuwe telefoon het liefst gisteren al in handen had gehad. Helaas hebben wij (en de bezorgdiensten) nog geen grip op Moeder Natuur; met drie dagen Code Oranje, een weekend én een feestdag staat de wereld even stil, hoe graag we dat ook anders zouden zien.

Dat je een mail kreeg dat het pakket al bezorgd zou zijn, is een vervelende automatische fout in het systeem die getriggerd wordt ondanks de extreme vertraging bij de koerier. Onze excuses daarvoor! We kijken graag met je mee waar je pakket precies is gestrand, maar onder de naam 'E7RNN' kunnen we je helaas niet terugvinden in ons systeem.

Stuur ons even een privébericht met je ordernummer of neem direct contact met ons op, dan helpen we je direct verder!

Scorekaart voor Joeps