AlgemeenOp 5 december 2025 bestelde ik bij 123inkt een printer van meer dan €400, met tijdens het bestelproces duidelijk en expliciet aangegeven levering op zaterdag 6 december. Die leverbelofte werd niet nagekomen: op de afgesproken dag was het pakket zelfs nog niet verzonden. De printer werd pas later geleverd.
Daarna heb ik correct en volledig beroep gedaan op hun laagsteprijsgarantie, met geldige en duidelijke vergelijkingen. Ook hierop kwam geen reactie.
Wat dit echt problematisch maakt, is de quasi onbestaande klantendienst. Ondanks meerdere e-mails (6, 9, 10 en 17 december) kreeg ik slechts één beperkt antwoord. Pas na zelf telefonisch contact op 23 december werd mij beloofd dat mijn dossier “opnieuw behandeld” zou worden. Tot op heden 2 januari 2026, bijna een maand later, blijft elke inhoudelijke reactie uit.
Voor een webshop die zich profileert als “beste webwinkel” en uitpakt met service en garanties, is dit teleurstellend en onaanvaardbaar. Leveringsbeloftes en prijsgaranties blijken jammer genoeg weinig waard, zodra er iets misloopt.
zie boven; tijdens het bestelproces duidelijk en expliciet aangegeven levering op zaterdag 6 december. Die leverbelofte werd niet nagekomen: op de afgesproken dag was het pakket zelfs nog niet verzonden. De printer werd pas later geleverd.enstaand
Klantenservicezie boven; quasi onbestaande klantendienst. Ondanks meerdere e-mails (6, 9, 10 en 17 december) kreeg ik slechts één beperkt antwoord. Pas na zelf telefonisch contact op 23 december werd mij beloofd dat mijn dossier “opnieuw behandeld” zou worden. Tot op heden 2 januari 2026, bijna een maand later, blijft elke inhoudelijke reactie uit.