Joybuy

Alles ging goed totdat de bezorger opnieuw moest gaan aanbieden.. pakket werd niet meer aangeboden en heb uiteindelijk een refund gevraagd (is intussen uitgevoerd) en ergens anders het product besteld wat ik toen in een dag had... (maar intussen wel na Sinterklaas en dus te laat voor pakjesavond)

Ales leek goed te gaan totdat bij de eerste bezorging ikzelf niet thuis was en we de ontvangst code van Dynalogic niet snel genoeg konden ophoesten. Begrijpelijkerwijs ging het pakketje weer terug, in onze verwachting dat hij opnieuw aangeboden zou worden. Echter na 9 dagen en vele pogingen bij Dynalogic en Joybuy later, hadden we nog steeds geen pakket ontvangen en geen teken van leven van de bezorger. Heb mijn geld teruggevraagd en gekregen maar dat kreeg ik pas toen Joybuy zelf het pakketje weer terug had. Maar het had ook niet mijn probleem moeten zijn als joybuy problemen heeft met de bezorgdienst.

Standaard antwoorden en geen oplossing. 'we zijn er mee bezig...' veel te vaak gehoord zonder resultaat. Ze nemen geen verantwoordelijkheid in het daadwerkelijk oplossen van het probleem en wachten te veel af tov de bezorgdienst. Ook geen updates over de stand van zaken. Moet er zelf steeds achteraan.

Scorekaart voor Joybuy

Deze winkel is minder dan 1 jaar bekend bij Tweakers.