AlgemeenBatterij besteld en was makkelijk te vinden dankzij het correcte typenummer, werd netjes aangeduid dat het niet op voorraad was en wanneer de verwachte leverdatum was.
VerzendingDe leverdatum schoof iedere dag met 1 dag op, kan altijd gebeuren. Maar als ik dan na ongeveer 1 week mailde dat er op hun belgische site 3 op voorraad waren kreeg ik de dag nadien (eigelijk dezelfde dag maar was al 1 uur snachts) een verzendbevestiging van mijn product. 2 dagen later kreeg ik dan een mail van de klantenservice dat ze die dag nog mijn product gingen verzenden. Beetje raar dat ik als klant dat moet uitzoeken. Lijkt me dat er iets mis ging in hun database? Zolang je de juiste website voor je ogen krijgt is het misschien geen probleem. Paar dagen later had ik dan inderdaad mijn UPS batterij en die was goed ingepakt dus op de echte levertermijn heb ik geen opmerkingen en het was ook goed ingepakt, daar ook niks op aan te merken.
KlantenserviceKlantenservice paar keer nodig gehad, enerzijds omdat er een fout gebeurd was online. Ik ben belgisch maar werd naar hun nederlandse site gestuurd, geen idee waarom. Maar de klantenservice heeft wel mooi mijn account (die ik maakte om de bestelling te kunnen volgen) aan de bestelling gekoppeld want voor 1 of andere reden ging dit niet als ik het zelf probeerde (waarschijnlijk door de landverwarring). Hun antwoord iets later op mijn mail waarom ze niet gewoon verstuurden als de belgische site er had vond ik wel wat raar aangezien er direct een verzendingsmail kwam als antwoord en hun klantenservice mail een paar dagen later. Dus misschien daar een kleine leugen of gewoon vergetelheid (mens moet niet direct het slechtste denken tenslotte) maar anders best tevreden over hen.
Beste Symyr,
Bedankt voor je review!
We zullen je feedback verder verwerken, zodat we hier van kunnen leren.
Hopelijk tot snel!
Groeten,