De website ziet er redelijk goed uit (mis nog wel een technische specificaties of doorverwijzingen naar website's), echter je kan niet zien wat de levertermijn is. En je krijgt ook geen ordernummer
En dat is het grote probleem. Als je wat besteld, krijg je wel keurig een mailtje dat je wat besteld hebt, maar daarna is het afwachten en wachten. Bij mij was iets niet voorradig (gewoon een standaard Harddisk) en na vele telefoontjes en mailtjes, kreeg ik 1 antwoord, dat mijn bestelling nog niet binnen was. Hierna weer 2 weken gewacht en daarna weer gemaild. Niets gehoord, Weer gemaild en toen gezegt dat ik zsm de bestelstatus wil weten. Ik heb de algemene voorwaarden doorgelezen en die zijn ook erg vaag vind ik, over hun rechten. Afijn, na mijn laatste mail kreeg ik tot mijn verbazing te horen dat ik niets besteld had itt tot mijn vorige antwoorden die ik van hun ontving. Ik heb toen gelijk een bestelling bij een andere firma gedaan.
Niets ontvangen, doordat mijn bestelling zomaar verdwenen was na vele mailtjes dat mijn producten nog besteld moesten worden.