AlgemeenIk heb 12 november een wasdroger gekocht in de outlet zonder schade (stond duidelijk vermeld). Echter na bestellen kreeg ik geen bestelbevestiging en bleef het stil (ik had al wel direct betaald). Na een week maar eens contact opgenomen en de medewerker van de klantenservice gaf aan dat er geen telefonische klantenservice voor de outlet afdeling was en ik maar moest mailen. Ik heb gemaild en nooit een reactie gekregen. Vrijdag 21 november stonden ze in 1x aan de deur met de wasdroger, wij blij! Helaas zagen we bij het uitpakken dat er flinke schade aan de wasdroger was, op meerdere plekken. Klantenservice weer gebeld, helaas weer hetzelfde verhaal. We moesten een mail sturen. Mail gestuurd, paar dagen later nog een en er komt totaal geen reactie op!
Echt ongelofelijk dat dit wettelijk mag (mag dit?). Hoe komt Mediamarkt hiermee weg? Dit is toch geen reclame!
Tot op de dag van vandaag geen enkele reactie, blijkbaar wordt je na bestellen (als het geld binnen is bij de outlet afdeling van de Mediamarkt) aan de kant geschoven want het geld is toch al binnen, wordt er bewust gelogen over de status van een product zodat de klant hun troep besteld en ben je daarna de klos omdat er simpelweg geen contact mogelijk is.
Ik wil daarom iedereen via deze weg waarschuwen: Kijk verder en bestel niet bij de Mediamarkt, je gaat er spijt van krijgen als je daar besteld! Wees gewaarschuwd!
Totaal geen communicatie over de verzending. Geen bevestiging of wat dan ook en zwaar beschadigd geleverd.
KlantenserviceEr is eigenlijk geen klantenservice voor de outlet afdeling van Mediamarkt.