Art Electronics

Van begin tot eind ging het verkeerd, waardeloos bedrijf als je service verwacht. De levering was al veel later dan een dag. Op Tweakers, de website van Samsung en iemand van Art electronics aan de telefoon gehad en allemaal kwamen tot de conclusie dat er een optische aansluiting op de TV zat. Eenmaal de TV thuis kreeg ik een ander model opgestuurd(wat ik al vreemd vind) en hier zat ook geen optische aansluiting op.

Verder de retourvoorwaarden niet gecontroleerd omdat ik er van uit ging dat ik verkeerd geïnformeerd was en een andere televisie opgestuurd heb gekregen dat ik hier niet voor hoefde te betalen.

Helaas, de creditering kwam op de mail en wat bleek, ik moet €45 retourkosten betalen! Hierop het bedrijf nogmaals gebeld en ze geven aan dat ze hier, ondanks dat ik verkeerd geïnformeerd ben en ze dit gesprek niet terug kunnen luisteren met hun collega, het niet op hun website stond dat de TV een optische aansluiting had en ik voor deze kosten op moest draaien.

Ik koop hier nooit weer in ieder geval.

Er wordt geadverteerd levering de volgende dag als er voor 22:00 besteld wordt, heb bijna een week moeten wachten op de televisie.... telkens weer een mail dat het uitgesteld werd.

Zoals hierboven beschreven, waardeloos. Ik adviseer iedereen die ook maar enkele vorm van klantenservice verwacht hier niets te kopen.

Scorekaart voor Art Electronics