OfficeNext

Ik heb onlangs een iPad Air 2025-model besteld via hun nieuwe website en ben aangenaam verrast door de hele ervaring. Het deed me zelfs een beetje denken aan de beginperiode van Coolblue & MyCom: gedreven, servicegericht en echt gericht op de klant. Voor mijn bestelling heb ik eerst telefonisch contact opgenomen met de klantenservice om te informeren naar de levertijd en de gekozen vervoerder. Ik werd direct geholpen, zonder wachttijd, en kreeg duidelijke en vriendelijke antwoorden. De bestelling werd vervolgens met DHL Business verzonden en kwam opvallend snel binnen. De prijs was zeer scherp en de verpakking en verzending waren netjes verzorgd. Kortom, een betrouwbare winkel met uitstekende service. Ik kan ze van harte aanbevelen.

De iPad Air is goed en snel geleverd. Een aandachtspunt voor een volgende keer: het zou prettig zijn als het apparaat aan beide kanten voorzien is van beschermend materiaal tijdens de verzending. Dat maakt het geheel net wat veiliger tijdens transport.

Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers, die graag meedenken en echt net die extra stappen zetten voor de klant. Absoluut van harte aan te bevelen!

Scorekaart voor OfficeNext

Deze winkel is minder dan 1 jaar bekend bij Tweakers.