Gameshop Twente

Xbox Wireless Headset aangeschaft bij GameShop Twente. Helaas blijkt de headset niet goed te werken want hij zit vast in een constante connect-/disconnect-loop en maakt dus geen verbinding.

Eindstand: terug gegaan naar de winkel, en weggestuurd zonder oplossing of vervangend product.

Op mijn aanraden heeft mijn vriendin de Xbox Wireless Headset aangeschaft bij GameShop Twente, ik ben er zelf lovend over dus zij wou er ook graag één. Helaas blijkt de headset niet goed te werken, want hij zit vast in een constante connect/disconnect-loop en maakt dus geen verbinding.

We hebben het op meerdere devices getest, evenals 2 verschillende computers, 2 verschillende Microsoft Wireless Adapters, Macbook Pro 2025, Windows Laptop, een Samsung S23 en een iPhone 14 Pro. Op alle apparaten, behalve de macbook houdt hetzelfde probleem aan.

Dus zodoende besloten we maar terug naar de winkel te gaan om de headset om te ruilen. Eenmaal in de winkel ging een medewerker de headset testen waaruit bleek dat ie ineens wél werkte en daarmee concludeerde hij dat er niets mee aan de hand was en het gewoon doet. Hij stelde voor om het nog te testen op een ander apparaat maar die was er niet, dus daar werd het bij gelaten.

Daarmee was de kous afgedaan en werd ik naar huis gestuurd met een niet goed-functionerende headset. Totaal niet klantvriendelijk op wat voor manier dan ook. 2 uur in de auto gezeten voor kaas, een chagrijnige vriendin rijker en honderd euro armer, terwijl de winkel dit probleem gewoon hoort op te lossen.

Aankoop: 1 november
Terug naar winkel: 14 november