Site ziet er goed en overzichtelijk uit. Prijzen zijn laag en het feit dat je onder rembours kunt laten opsturen is een voordeel (waarom ik besloten had hier te bestellen). Na mijn bestelling had ik nog een vraag over een accesoire van het fototoestel dat ik had besteld. Ik heb hiervoor 2 keer het (06) nummer gebeld dat op de site vermeld staat. Helaas werd de telefoon niet beantwoord. Ik werd wel direct teruggebeld.
Er kon niet direct antwoord gegeven worden op mijn vraag maar ik kreeg later wel een mail met het antwoord. Tot nu toe alles netjes dus.
Na 2 weken begon ik me af te vragen waar het toestel bleef. Ik had geen status update of iets anders in die zin gekregen. Ik heb daarom zelf gemaild met de vraag of ik de status van mijn bestelling zou kunnen krijgen. Na 5 dagen kreeg ik een email terug dat de leverancier nog niet geleverd had en dat mijn bestelling waarschijnlijk over een week zou binnenkomen.
Hoewel de mailtjes netjes waren heb ik door de trage reactie en het niet geven van een orderstatus besloten mijn bestelling te annuleren, wat overigens geen probleem was.