AlgemeenWat een drama om via deze webshop je bestelling te krijgen. Nooit Bestellen hier. Ga liever ergens anders die wel weten hoe het hoort
De bestelling zou volgens jullie eigen opgaves eerst gisteren 28-10-2025 worden geleverd toen vandaag 29-10-2025 en nu is het helemaal niet bekent wanneer het wordt geleverd. Graag deze bestelling meteen annuleren en het betaalde bedrag terugboeken binnen 24 uur.
Gebeurt dit niet of komt er geen reaktie dan zal ik dit doorleiden naar mijn rechtsbijstand verzekering en dan zijn de bijkomende kosten voor jullie rekening,
PS als je belt met jullie klanten service wordt je te woord gestaan door mensen die :
1 ) heel slecht nederlands spreken
2) gewoonweg onbeschoft zijn
3) je niet kunnen/ willen helpen en maar een verhaaltje afsteken en dan maar gewoon de telefoon ophangen.
De bestelling die is gedaan op 24 okt 2025 is nog steeds niet geleverd bij track en trace wordt om de dag gewoon gezet heeft een probleem kan niet bezorgt worden. Nu wordt er helemaal niets meer aangegeven.
Dit is de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik iets via jullie webshop bestel.
1 ) heel slecht nederlands spreken
2) gewoonweg onbeschoft zijn