AlgemeenIk bestelde op 9 oktober een wasmachine met een stapeladapter. Omdat er na dagen niets gebeurde, heb ik op 13 oktober zelf gemaild om te vragen wanneer de boel kwam. Ze boden aan de order te splitten omdat de wasmachine eerder beschikbaar was, en ik zou hem op 17 oktober ontvangen. Direct akkoord gegeven.
Op de dag van levering, 17 oktober, zou ik voor 8 uur 's ochtends bericht krijgen. Je raadt het al: stilte. Meteen gemaild, maar geen reactie.
Twee dagen later, op 18 oktober, heb ik gebeld. Bleek de order nooit gesplit te zijn. Direct geannuleerd. Mij werd toen beloofd dat het geld binnen drie dagen terug zou zijn, uiterlijk 21 oktober. Geen werkdagen, gewoon drie dagen.
Op 21 oktober stond er natuurlijk geen cent op mijn rekening. Weer gebeld. Ik werd afgewimpeld met 'we zijn er druk mee bezig', maar ze beloofden dat het er nu echt binnen twee dagen op zou staan. Dat zou uiterlijk 23 oktober zijn.
Vandaag, 24 oktober, is er nog steeds niks terug. En wat krijg ik nu te horen? Ineens duurt een terugbetaling 5 tot 10 dagen en moet het via ‘meerdere afdelingen’. Ik wilde doorverbonden worden met die afdeling, maar die persoon was toevallig net niet aanwezig. Ik heb maar een terugbelverzoek achtergelaten, maar na al deze leugens geloof ik er niks meer van.
Kortom: Vanaf 13 oktober pure ellende. Eerst gedoe over het splitten van de order en de leverdatum, en nu al drie verschillende termijnen geven over het terugbetalen van mijn eigen geld. Blijf hier ver weg. Dit is een complete bende.
De klantenservice houd je tevreden met loze beloftes en gebroken afspraken