AlgemeenIk kwam hun site terecht om een bepaald onderdeel te bestellen. Voor levering moet er sowieso al minstens besteld worden voor €25. Voor mijn bestelling kwam ik nog €5 te kort, dus bestel ik een paar goedkope onderdelen bij. Ook kwam er nog een €8-tal service kosten bij.
Tot mijn verbazing werden enkel de goedkope artikels geleverd. Ik dacht, ander artikel komt later, maar toch niet. Dan bestelling toch maar nagekeken en zie ik in 1 van de bevestigingen dat ze zomaar een artikel hebben geschrapt wegens discontinued.
Wanneer ik dan op de website ga kijken, zie ik dat er een voorraad is van 93 stuks.
Na een aantal mails met de klantenservice, lijk ik ook niet tot een oplossing te komen. Ook lijkt het dat ze zelf niets opvolgen van hun service en je zelf achter een status moet horen.
Dit hele geval ruikt dan ook gewoon naar pure oplichting en raad ik jullie dus ten zeerste af hier te bestellen.
Daarnaast communiceer je ook met een Nederlands bedrijf, maar toch wordt je in het Engels beantwoord.