AlgemeenGEEN LAADPAAL BESTELLEN BIJ ELEKTRAMAT
Laadpaal MYENERGY Zappi V2.1 incl installatie en Materiaal voor ruim 2400 euro besteld en 10 dagen heeft het gedaan.
op de 10e dag na installatie is de printplaat helemaal doorgebrand.
Klantenservice gebeld en hoorde meteen dat heel vaak voorkomt bij deze Merk Laadpaal en moest ik een storing formulier invullen en paar foto's sturen en zou dit meteen aangepakt worden door een andere webshop!! LAADPAAL24.nl
Ik had deze laadpaal bij ELEKTRAMAT besteld en ze sturen gewoon door naar een andere bedrijf zelfs na 10 dagen.
na aanmelding voor 5 dagen moest ik allerlei vragen beantwoorden en steeds nieuwe foto's sturen van dichtbij, veraf, van links, van rechts, van seriunummer, en als laatste op de 5e dag wordt mijn Ordernummer gevraagd terwijl ik op de eerste dag in mijn email als onderwerp had gemeld....
Op de 6e dag na aanmelding wordt gezegd dat ik de Defecte laadpaal GRATIS mag terug sturen voor ONDERZOEK en dan proberen we hem REPAREREN OF vervangen!!
Op de 1 september 2025 laadpaal besteld op 4 september 2025 laten door elektricien installeren en op 14 september is ie stuk gegaan en gelijk gemeld bij Elektramat.
vandaag is het 25 september en mij wordt gezegd dat ze nog steeds aan het onderzoeken zijn of deze laadpaal voor mij kunnen repareren en als niet dat lukt, vervangen!!
Dus je koopt een auto van ruim 70 duizend euro en denkt dat je de duurste laadpaal van 2400 euro gaat bestellen en 10 dagen in gebruik neemt en na 10 dagen gaat de laadpaal stuk en je mag hem laten repareren. Gelukkig was mijn dure auto niet aan het laden op dat moment. anders mocht ik op mijn eigen kosten mijn eigen auto laten repareren omdat het dan niet onder garantie valt!!
Klantenservice Vindt dit heel logisch dat een laadpaal gerepareerd wordt na 10 dagen omdat je bent akkoord gegaan met voorwaarde toen je bij ELEKTRAMAT een aankoop hebt gedaan!
Mensen opgelet geen LAADPAAL kopen bij ELEKTRAMAT.NL dit is mijn NARE ervaring met aankoop van een LAADPAAL bij ELEKTRAMAT.NL
IK zit nu al bijna 10 dagen zonder laadpaal en ik laad steeds op straat tegen betaling terwijl ik gratis op zonnepaneel stroom kan laden!!
WAARDELOZE KLANTENSERVICE
dag later geleverd , daar heb ik geen opmerking van. ze staan niet achter de artikel die verkocht hebben
Klantenservicezit al 10 dagen met klantensrvice te mailen, ik wordt van kastje naar de muur gestuurd
Goedemiddag M Daemi,
Bedankt voor je review en dat je de moeite hebt genomen om de situatie met ons te delen. We vinden het heel spijtig om te horen dat je laadpaal na zo'n korte tijd defect is geraakt, dat is natuurlijk een vervelende ervaring.
Het klopt dat we direct contact met je hebben gezocht toen je aangaf dat de printplaat was doorgebrand. Dat is een uitzonderlijke storing, en om je zo snel mogelijk te helpen, hebben we gelijk actie ondernomen. Doordat jij bij de communicatie verschillende e-mailadressen gebruikte is er in het begin even wat verwarring ontstaan, maar we hebben de zaak direct opgepakt.
Omdat dit geen standaard storing is, hebben we gelijk contact opgenomen met de leverancier om het probleem goed te kunnen oplossen. We begrijpen dat dit wat langer duurde dan je gewend bent, maar we hebben altijd het doel gehad om je zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.
Zoals we ook in onze eerdere mails hebben aangegeven, hebben we navraag gedaan bij de leverancier om te kijken of we je al een vervangende laadpaal kunnen sturen. We gaan dit zeker voor je oplossen. Jouw feedback is hierin heel waardevol, want zo leren ook wij hoe we in de toekomst nog sneller kunnen handelen bij dergelijke uitzonderlijke situaties.
We zorgen ervoor dat dit snel wordt afgehandeld.