TopVision

Op 4-12 geprobeerd een camera te bestellen via internet (Dynax 5D). Kreeg automatisch mailtje dat het niet goed ging met Credit Card. Volgende dag gebeld. Direct iemand aan de lijn die mij vertelde dat hij me kon helpen als ik mijn Credit Card gegevens telefonisch zou bevestigen. Dit gedaan echter na 2 dagen nog niet de beloofde e-mail. Dus gemaild --> geen reactie. Dan maar bellen. Konden niets vinden van mijn e-mails en wisten ook niets van een telefonische bevestiging van mijn Credit Card gegevens, maar ik kon het beste een bestelling met bankoverschrijving aanmaken en dan mijn credit card gegevens nogmaals per telefoon bevestigen en dan zouden ze dit direct in de order aanpassen. Dus dit gedaan. Wederom geen bevestiging dus nog een keer gebeld. 2 dagen later de beloofde bevestiging in mijn mail met daarin het verhaal dat de camera verstuurd zou worden en dat ik hem binnen 2 weken zou hebben (Erg lang!). Echter 2 weken later nog niets ontvangen. Wederom maar weer gebeld. Er was iets misgegaan met Credit Card. Of ik nogmaals opnieuw wilde bestellen etc. Maar niet meer gedaan en de camera bij Redcoon besteld. Echter vorige week kreeg ik mijn afschrift van mijn Credit Card. Bleek Topvision.com wel degelijk 615 euro geincasseerd te hebben. Dus ik bellen. Nee meneer, dat kan niet. We hebben alleen een validatie uitgevoerd. Dus ik volhouden dat ik wel degelijk 615 euro ingehouden zag. Dus zij het verzoek om mijn afschrift te faxen. Dat was afgelopen woensdag. Zouden mij na ontvangst direct bellen. Nooit meer iets van vernomen. Dus nu bezig om via Credit Card maatschappij mijn geld terug te krijgen.

Mailtje ontvangen dat bestelling onderweg is en er binnen 2 weken zou zijn, echter nooit iets ontvangen, omdat betaling naar hun zeggen niet goed was gegaan.

Zoals al gezegd. Geen reacties op e-mail. Bellen wel af en toe terug als ze het beloven. Verder moet ik nog maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.

Scorekaart voor TopVision