AlgemeenIk stond op het punt om een televisie te bestellen alleen was de prijs na het weekend weer 100 euro omhoog gegaan. Een andere webwinkel was goedkoper, maar had niet zo'n goede reviews. Ik balen, maar toch via de website van Smits een aanvraag gedaan voor de Smits prijs. Je weet nooit! Ik had geluk, want ze konden ondanks dat de actie voorbij was toch voor de actie prijs leveren. Dit werd nog even gechecked op basis van de voorraad en ik kreeg netjes het voorstel in de mail. Account aangemaakt en de bestelling werd automatisch gedaan. Betalen en wachten op de bezorging.
Heel content met deze partij! Als ik de volgende keer weer iets nodig heb ga ik zeker eerst daar kijken!
Helaas had ik geen track en trace ontvangen, maar na een telefoontje met Smits wist ik precies ze langs zouden komen. Ik heb niet vaak een doos in een zo'n keurige staat ontvangen. Daar kunnen de overige bezorgers nog wel wat van leren!
KlantenserviceTwee keer telefonisch contact gehad en dat was prima! Werd netjes geholpen, vriendelijk, geduldig en uiteindelijk had ik de info die ik nodig had.