OK Systems International BV

Laptop besteld na deze te hebben gevonden in de pricewatch. Betreft een door de fabrikant gerefurbishede laptop, wat ook op de productpagina netjes stond aangegeven.

De website is duidelijk, het bestelproces eenvoudig en de afhandeling daarna via mail voldoende. Tot dusver geen ervaring gehad met de klantenservice van het bedrijf, al gaven de vele positieve reviews op diverse plekken online mij genoeg vertrouwen om een bestelling te wagen.

De verzending was prima, volgende werkdag verzonden en goed verpakt in een bruine verpakking met neutraal plastic als bescherming.

Waar de shop wat mij betreft in kan verbeteren is dat de levertijd van producten op meerdere plekken lastig te vinden zijn. Op de productpagina alleen door met de muis te hoveren over 'gratis bezorgd', niet tijdens het bestelproces noch in de opvolgende mails over de bestelling. Verzenden is alleen met GLS mogelijk, waar ik graag meerdere opties had gezien.

Ook riep het bestelproces op sommige plekken vragen op, omdat het domein van de handelsnaam/webshop (computervoorschool.nl) niet overeenkomt met het domein van de BV - OK Systems (oksystems.nl). Er is duidelijk tijd gestoken in het optuigen van de shop, waarom dan niet gewoon alles kloppend maken?

Dat doet het geheel overkomen als een soort semi-hobby/kleinschalige dozenschuiver, terwijl de ervaring met de organsatie tot dusver prima is.

Scorekaart voor OK Systems International BV

Webshop Keurmerk