cornevaniperen.nl

Een lens met een beschermings filter en een tas gekocht. Alles was goedkoop en voor alle drie samen de goedkoopste. Ze hebben niet alle merken, maar dan wel goed spul en van die merken ook een compleet packet voor de fotograaf, dus niet andere zooi.

Betaalt via Ideal, dus meteen een bevestiging dat het betaaldt was.

Ik vindt de homepagina erg prettig, maar je moet wel weten wat je zoekt. Je kunt niet sorteren op product zoals 'tas' maar op merk zoals 'crumpler'. Vaak zie je het anders, maar dit werkt wel erg prettig als je weet wat je wilt. Als dit ook een catogorie was in de servey, had dit een 10 gekregen.

Tijdens de bestelling stond op de webpagina dat ze tot maandag op vakantie waren en vanaf maandag het oppakten. Wist dus van te voren dat het wat langer zou duren. Ruim een week nadat ze weer begonnen hat ik mijn pakketje. Goede verpakking en met ups verstuurd. UPS kwam hem rond 18.00 brengen, ik vraag me wel af wat er gebeurd als ik er niet was, even bij het postkantoor ophalen zal er wel niet bijzitten, maar ze gaan iniedergeval goed met de pakketjes om.

Scorekaart voor cornevaniperen.nl