FritzShop

Recent heb ik bij FritzShop een TK01 patch cover inclusief SC-APC/LC-APC glasvezelkabel besteld. Glasvezel connectors zijn nieuwe materie voor mij, dus van tevoren had ik mij goed ingelezen en zodoende kwam ik op dit product uit. Bij FritzShop staat alles nog eens heel duidelijk uitgelegd: "Bij een FRITZBox 5530/5590 met een AON- of G.PON-SFP-module sluit je de glasvezelkabel met de KLEINE GROENE connector aan op de FRITZBox. De GROTE GROENE Connector past op het GROENE koppelblokje in de patch cover TK01." Dat is precies wat ik heb, dus deze kabel is de juiste! Fijn dat ze het zo duidelijk maken. Er staat ook bij dat hij niet retour mag omdat het een fragiel product is, dus je kunt maar beter zeker zijn voordat je bestelt.

Voor de verzending kun je kiezen uit GLS (goedkoper) of PostNL. Ik had het in een GLS pakketautomaat hier in het dorp laten bezorgen zodat ik het na werktijd kon ophalen. Zaterdag besteld, maandag verstuurd, dinsdag in huis (zoals gepland).

Op woensdag werd de tweede kabel verzonden, via PostNL op kosten van FritzShop zelf. Deze kwam vanzelf bij mij in de PostNL app te staan met de mededeling "past mogelijk in de brievenbus" en inderdaad, op donderdag schoof de bezorger 'm zo mijn huis binnen.

Mijn verbazing was groot toen ik dinsdagavond bij de geleverde TK01 patch cover een kabel met grote blauwe i.p.v. groene connector aantrof. Gelijk een mailtje met foto naar de klantenservice gestuurd en de volgende ochtend ontving ik een vriendelijk bericht terug dat de juiste kabel direct zou worden nagestuurd. Al met al dus een suf foutje dat toch heel snel en adequaat is opgelost :)

Scorekaart voor FritzShop