Art Electronics

TV besteld via de Mediamarkt waar Art Electronics een wederverkoper is. Oftewel het product wordt door hun geleverd en verzonden. Ik kwam op een Samsung QE55Q73D uit, welke voldeed aan mijn wensen. Na de bestelling ging alles vlot en netjes tot er een TV binnenkwam met een ander serienummer erop. Dit vond ik al vreemd, na een belletje naar de klantenservice werd er gezegd ja de tv's komen uit heel europa maar dit kan wel hetzelfde type zijn.

Dus afijn ik kon zelf nog het een en ander opzoeken. Hier kwam ik tot de conclusie dat de TV's redelijk identiek waren echter stond er bij het bestellen niks over een buitenland's tv bij. Laat staand e garantie in dit geval. Tevens is het tv met het serienummer die ik gekregen heb goedkoper op andere sites zoals bol.com. Na contact met de klantenservice (opnieuw) de zaak voorgelegd en krijg ik een nonchalante medewerker aan de lijn die het allemaal maar prima vind en er vooral niet te veel tijd aan wilt besteden. Ik werd op een onvriendelijke manier te woord gestaan en als het me allemaal niet bevalt dan stuur je het maar lekker terug. Vrij bijzondere reactie voor een webwinkel waar je wat anders van verwacht.

Conclusie ik houd er een onprettige ervaring aan over en zou hier niet meer opnieuw bestellen. De bestelling zelf gaat fijn maar de klantenservice daarin tegen laat toch echt steken vallen. Ook vermelden ze dus andere serienummers van tv's op websites waardoor je het een denkt te kopen maar krijgt vervolgens wat anders. Dit vind ik een zeer slechte zaak, wees gewoon open en eerlijk over wat je verkoopt. Ook als dit een buitenlands model is geef dit eerlijk aan. Ook de Mediamarkt zou hier als verkoopplatform beter op toe moeten zien.

Bestelling was op tijd verzonden en geleverd. Verder was het product prima verpakt.

Klantenservice neemt niet echt de tijd aan de telefoon en is vooral druk met andere dingen (het mag vooral niet te lang duren). Verder de houding van de medewerker aan de telefoon was eerder onvriendelijk te noemen dan een behulpzame medewerker.

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen heel goed dat het ontvangen van een product met een afwijkend serienummer, en de wijze waarop u onze klantenservice heeft ervaren, zeer frustrerend voor u moet zijn. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Wij willen benadrukken dat het nooit onze bedoeling is om onduidelijkheid te scheppen over onze producten of om klanten een onbevredigende service te bieden. Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus en willen graag samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Kunt u alstublieft rechtstreeks contact met ons opnemen via randy@artelectronics.nl, onder vermelding van uw bestelnummer? Wij zorgen ervoor dat uw melding met prioriteit wordt opgepakt door een medewerker die de situatie grondig met u doorneemt.

Nogmaals onze excuses voor het verloop van uw bestelling en wij hopen alsnog uw vertrouwen terug te winnen.

Randy - Officemanager - Art Electronics

Scorekaart voor Art Electronics