Logitech Webshop

Ik had een Logitech muis (G pro) gekocht via de Logitech webshop, dit was ergens in 2020. Ik had hem begin dit jaar helaas laten vallen. Hierdoor werkte het scroll wieltje niet meer en ook de middle click was hierdoor niet meer mogelijk.

Ik heb contact opgenomen met Logitech via de chat en per mail. Ik heb te horen gekregen dat Logitech geen (betaalde) reparaties aanbiedt voor producten die geen garantie meer hebben. Wel gaven ze aan dat Logitech via iFixit reparatie onderdelen en handleidingen aanbiedt. Hoewel dit een erg goede stap van Logitech is, verkopen ze bijvoorbeeld geen scrollwheel vervanging. Ook vroeg ik door of ik bijvoorbeeld anders een trade in zou kunnen doen, voor de aanschaf van een nieuwe premium muis.

Ik heb opnieuw contact gelegd met Logitech en ze gewezen op de Nederlandse wet en hun plicht als verkoper; je verwacht wel dat een premium muis wel wat jaren meegaat en niet zo maar kapot gaat. Zij zijn hier op ingegaan en hebben mij een vervangende muis aangeboden, waarop geen garantie berust. Dit vond ik uitermate goede oplossing, ik wil Logitech hier ook voor bedanken.

Scorekaart voor Logitech Webshop