Heel duidelijke website met goede informatie over duur van de levertijd. Producten ook goed te vinden.
VerzendingMaandagavond via internet besteld en woensdag al afgeleverd. Ik was niet thuis en daarom is het pakket bij de buren afgegeven. Bij mij in de bus lag een briefje met daarop de mededeling waar het was afgeleverd en dat de buren ook voor ontvangst hadden getekend. Trackingsysttem was niet nodig. Spullen (KM Dynax 7D) was fantastisch verpakt. De meebestelde lens ontbrak. Naar aanleiding van een mailtje van mij daarover werd meegedeeld dat de lens nog wel 14 dagen op zich kon laten wachten. Daarom heb ik per mail de order van de lens gecancelled en om een bevestiging gevraagd. Die bevestiging kwam per kerende post.
KlantenserviceHiervoor heb ik al aangegeven dat het annuleren van een meebesteld objectief geen enkele probleem opleverde. Uitermate correcte winkel. Er wordt direct gereagerd op mails. Gelet op de gemelde ervaringen hier over niet reageren op emails, heb ik wel bij elke verstuurde mail om een bevestiging gevraagd. Dat schijnt wel te werken.
Update:
Gepost door hanegem - donderdag 5 januari 2006 - 15:20
Naar aanelding van mijn beoordeling nog het volgende. Ik heb zoals daar aangegeven mijn kitlens gecancelled. Dat werd meteen bevestigd. Omdat ik de lens tegelijk met de camera via mijn creditcard heb betaald was ik benieuwd naar de financiële afwikkeling. Ook daarover niets dan lof. Het bedrag is meteen teruggestort. Fantastisch bedrijf. Wanneer ze accesoires tegen scherpe prijzen aanbieden, zal ik daar mijn aankopen doen.