Ik heb bij Topvision een Canon 20D body besteld. De prijs lag tussen de 150 en de 200 euro onder die van enkele bekende Nederlandse internet verkopers. Het bestellen verliep probleemloos. In het opstart scherm geef je aan dat je in Nederland woont. Bij de bestelling is de prijs vervolgens aangepast aan het Nederlandse BTW-tarief. Ik heb gekozen voor verzending onder rembours (Nachname). Dit kost in totaal slechts 25 euro. Direct na het plaatsen van de bestelling werd een bevestiging via e-mail ontvangen. Een dag later kreeg ik een e-mail met trackingnummer van de verzending via UPS standaard.
VerzendingDe verzending via UPS standaard is volledig te volgen. De camera is donderdag avond laat besteld en vrijdag door UPS opgehaald bij de leverancier in Luxenburg. Vervolgens is de camera na het weekend pas op woensdag gaan `bewegen` en donderdag, dus een week na de bestelling voor het eerst bij mij thuis aangeboden. Omdat ik afwezig was heeft dit zich op vrijdag herhaald en is de camara uiteindelijk in prima staat ontvangen. De prijs en de verzendkosten waren volledig correct. Op de site houdt Topvision in het midden of er nog extra kosten zijn voor de rembours. Dit bleef echter bij de in de bestelling vermelde 25 euro. Prima verpakt en alles volgens de bestelling aanwezig. Geen snoepjes meer (Zie andere beoordelingen).
KlantenserviceOmdat alles in orde was heb ik geen oordeel over aftersales.