Lenovo

Geen goederen, geen geld. Pas op voor deze oplichters.

Begin februari een bestelling gedaan bij Lenovo.
UPS kon het niet afleveren en bleef het maar heen en weer sturen tussen afleverpunt en depot, zonder het op het afleveradres te leveren.

Bestelling is retour afzender gegaan en geannuleerd. Geen geld retour. Herhaaldelijk contact gehad met medewerkers van Lenovo chat en iedere keer hetzelfde verhaal. Vermoedelijk ook gewoon een chatbot. Iedere keer dezelfde melding: Binnen 5 a 7 werkdagen geld terug en je ontvangt einde dag een mail ter bevestiging. Geen mails, geen geld en weer contact zoeken.
Het is geen bedrijf zoals we dat in Nederland gewend zijn en de support is ook niet in Nederland. Kijk uit, want je kunt er helemaal niets mee. Betaal alleen met credit card of paypall, zodat je in ieder geval nog iets ergens kunt claimen.

Als ik de andere reviews eerder had bekeken, had ik beter kunnen weten.

Ze verzenden alleen via UPS en die maakt er al een grote puinhoop van. Lenovo, doet er verder ook helemaal niets mee en als het al weke retour is, doen ze er nog niets mee.

Geen Nederlandse hulp en botachtig iedere keer exact hetzelfde antwoord. Vreselijke service. Krijgt ook echt niets gedaan.

Scorekaart voor Lenovo