AlgemeenHet aankoopproces was snel en soepel, maar de service na aankoop laat veel te wensen over. Na ongeveer een maand begaf de rechter speaker het, wat natuurlijk teleurstellend was. Ik heb contact gehad met KEF en ben ondertussen in gesprek geweest met de winkel, de klantenservice, en de RMA-afdeling, maar helaas werd ik keer op keer van het kastje naar de muur gestuurd zonder duidelijke antwoorden.
Ik heb drie keer gebeld om te controleren wat ik precies moest meenemen voor de reparatie. Uiteindelijk werd mij verteld dat ik “alles” mee moest nemen, inclusief de papieren. Bij aankomst bleek dit onnodig te zijn en waren alleen de speakers vereist, wat onnodige moeite en verwarring veroorzaakte.
Daarnaast kreeg ik tegenstrijdige informatie over de reparatietijd. De ene medewerker zei dat het een week zou duren, een ander gaf drie weken aan, en uiteindelijk kreeg ik te horen dat het zelfs vijf weken kon duren. Dit gebrek aan duidelijke communicatie is erg frustrerend.
Ik waardeer goede service, maar deze ervaring vol miscommunicatie en vertraging was helaas onder de maat.
Bij binnenkomst werd er niet normaal gegroet, nadat ik mijn verhaal deed werd er met een duim naar achter gewezen. Toen ik vroeg daar moet ik zijn? werd er alleen alleen ja geknikt.
Ik ben er ook weggegaan met als afscheidszin als je na 5 weken niks hoort ‘zelf even aan de bel trekken’
Ik kan begrijpen hoe ze wat lagere prijzen kunnen hanteren, want de service achteraf is 3x niks.
In dit opzicht is goedkoop duurkoop, nu maar afwachten hoe dit process verloopt.
Bestelling en levering was snel, telefonisch contact gehad daarna via de website besteld had het de volgende dag al in huis.
KlantenserviceVan telefonisch naar de mail doorgestuurd en na 1 reactie geen antwoord meer gekregen op de volgende mails.