De website is overzichtelijk en dit geldt zeker voor het vinden van toner of inktpatronen voor de printer. Het volstaat om je printermodel uit de lijst te kiezen en je krijgt alle supplies voorgeschoteld.
Ook waardevol zijn de reacties van kopers. Zij kunnen sterren toekennen aan producten en commentaar posten.
De bestelling is te volgen via "Mon compte" en je krijgt mail als de bestelling de deur uit gaat. Je kunt ook je vorige bestellingen consulteren en er de factuur van drukken.
Wat prijs betreft heb ik bij LDLC nog nooit te klagen gehad. Ze weten deze lage prijs te combineren met een snelle service.
Ook hebben ze hun eigen producten. Ik kocht er een compatibele toner-casette voor mijn Laserjet en ben er zeer tevreden over. De prijs was de helft van wat je voor een originele betaalt hier in de winkel. (ook de originele hebben ze veel goedkoper dan hier in de winkel (ook Mediamarkt))
Verstuurd per koerier tegen een leuke prijs. Alleen jammer dat Chronopost International (waar ze mee werken) slechts twee keer langskomt en geen tijdvorken kan geven. Je moet dus wel thuisblijven om het pakket te ontvangen in de loop van de dag. Afhaling in een depot van Chronopost kan ook, er zijn er drie van voor heel België. Jammer dat er geen mogelijkheid is om via Kiala te laten leveren.
Paketten worden altijd goed verpakt in een doos en opgevuld met luchtkussens.
Nog nooit iets moeten terugsturen, dus geen ervaring mee.