AlgemeenCompleet onzinnig naar mijn mening en dit principe vind ik erger dan dropshipping. Want wat duurt langer dan afhankelijk zijn van de levertijd van één bedrijf? Precies, afhankelijk zijn van de levertijd van twee bedrijven. Ik snap werkelijk niet wat het verdienmodel is. AliExpress, Banggood en alle andere webshops leveren prima service en reageren bloedsnel. Waarom zou je daar als bedrijf tussen willen gaan zitten, behalve als je een verdienmodel hebt gevonden?
Daarnaast is de website traag, linkjes kloppen niet (Gear for everyshot linkt naar een Halloween zoekactie. Hoe moeilijk was dat?).
Bedenk je goed waarom je heir zou bestellen. Andere webshops zijn sneller en goedkoper, met betere service.
Bespaar mij de standaardreactie die ik ongeveer op elk bericht tergen kom. Verander iets. Want 3 tot 10 dagen is 3 tot 10 dagen, een termijn wat je van tevoren met elkaar afspreekt. Mijn bestelling duurde een maand. En ik ben niet te enige lees ik overal. En nu wil het geval, dat ik hetzelfde artikel 5 dagen geleden ook nodig had. Artikel is vandaag binnengekomen via AliExpress. Precies hetzelfde.