Eerste dat opvalt is de site niet rept over leveringstermijnen. Daarnaast is het ook niet mogelijk om eigen bestellingen in te zien. Bevestiging van de bestelling via email is het enige overzicht dat je krijgt en ook de enige plek waar de bankrekening staat vermeldt.
Ik ben er al een paar keer over gestruikeld dat er artikelen op Pricewatch staan die Hbit niet levert. Zo leken ze een paar maanden geleden een lekker goedkope SATA schijf aan te bieden, maar pas in het winkelmandje viel het me op dat het bij Hbit ging om een PATA schijf. Of je dat Hbit kwalijk moet nemen of Pricewatch ...
Op mail wordt veelal snel gereageerd.
Onlangs een goedkoop koelertje voor mn oude processor besteld bij HBit, tegen extreem lage prijs. Volgens de site ging het om de Zalman CNPS5100-Cu OEM. De afgeleverde koeler was een ander model, wel van Zalman, maar groter en niet te passen op dit moederbord. Daarnaast ontbraken schroeven e.d., maar ja, dat zal het OEM gedeelte wel zijn; die had ik toch niet nodig als het idd de 5100 was geweest.
Overigens moet ik hierbij vermelden dat ik 3 andere bestellingen bij Hbit vloeiend heb zien verlopen.
Twee mailtjes naar Hbit leverden geen reactie op. Pas bijna een maand later kreeg ik een mailtje terug, en vandaag is de juiste koeler aangekomen (goed, het is een AlCu, niet een Cu, maar dat is klein detail).