Mobielplus

Een Samsung Fit3 n.a.v. de productreviews op Tweakers gekocht bij Mobielplus. Op basis van prijs gekozen voor Mobielplus. Snel en goed geleverd ondanks klein probleem bij bestellen.

Een Samsung Fit3 n.a.v. de productreviews op Tweakers gekocht bij Mobielplus.
Via hun website de bestelling geplaatst. Helaas geen orderbevestiging gekregen, dus de klantenservice gebeld. Die hebben e.e.a. direct nagekeken en aangepast binnen 2 uur. Het verdere verloop van de bestelling ging vlot en keurig de volgende dag ook probleemloos afgeleverd. Door de klantenservice via Whatsapp gecontroleerd of alles goed verlopen was. Samengevat niet vlekkeloos verlopen, wel snel en vlekkeloos afgehandeld.

De klantenservice is goed bereikbaar en heeft n.a.v. mijn klacht direct actie ondernomen en snel geregeld. Verzending en levering op de volgende dag ging daardoor goed.

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! 🎉 Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat we het probleem met de orderbevestiging snel konden oplossen. We streven er altijd naar om onze service zo soepel mogelijk te laten verlopen, en jouw feedback helpt ons om dat nog beter te doen.

Veel plezier met je Samsung Fit3 en hopelijk tot de volgende keer! 😊

Jim van Mobielplus

Scorekaart voor Mobielplus

Deze winkel is minder dan 1 jaar bekend bij Tweakers.