iBOOD

Ben opgelicht. Ik heb 1/3 van mijn order niet gekregen. IBOOD gaf toe dat dit een fout van hun was en als compensatie kreeg ik coupons. Ik heb echter geen interesse in coupons en wilde mijn geld terug.

IBOOD weigert en beweert bij hoog en laag dat ze voor niet geleverde producten geen geld terug hoeven te geven en dat een coupon ook mag.

Ik heb diverse mails verzonden met hierin links waarin de WET hier heel duidelijk over is.

IBOOD reageert hier niet op behalve dan smalend dat ik dan maar naar de rechtsbijstand toe moest gaan.

Schandalig en ik ga dit inderdaad aanpakken! IBOOD OF je levert het bestelde product OF je betaald me mijn geld terug!

Mijn bestelling is incompleet geleverd. van de 24 bestelde items heb ik er maar 18 gehad.

Klantenservice was traag. Toen er eindelijk een reactie was was er een zeer duidelijke sarcastische ondertoon. Daarna werd er keihard gelogen over wat er in de wet staat en toen ik met wetsartikelen kwam stopte ze helemaal met reageren.

Uiteraard worden al mijn comments op de site ook verwijderd. ZELFS nu de advertentie waarvan de artikelen zogenaamd op waren weer is aangeboden en WEER met de incorrecte hoeveelheid.

Dus ze gaan vrolijk door met coupons uitdelen zodat je wel meer geld MOET uitgeven bij ze!

Walgelijke club!

Helaas hebben ze zich misrekend. Ik hou slechte reviews plaatsen MAANDEN vol!

Scorekaart voor iBOOD