Veel ervaring met deze winkel heb ik niet, omdat ik slechts één keer iets bij hun heb gekocht (in 2002 op de HCC-dagen). Toen waren ze de goedkoopste wat betreft een FireWire-kit en WD 800JB-harde schijf.
Verder heb ik een enkele keer opgemerkt dat de website niet geheel up-to-date is. De aanbiedingen van een week terug stonden toen op de site. Verder kon ik de winkel erg slecht bereiken via de telefoon. Ik heb een paar pogingen ondernomen maar kreeg telkens een antwoordapparaat dat er wachtenden voor mij waren. Vervolgens was het minuten lang stil waardoor ik het idee had dat de verbinding eruit lag. Toen hing ik telkens maar weer op. Via email wordt er gelukkig wel redelijk snel gereageerd.
Verder is de service goed. (zie hieronder).
Tijdens de HCC-dagen van 2002 heb ik bij A-Tembo onder andere een harde schijf gekocht (WD 800JB). Begin juli dit jaar (2005) liet deze schijf het echter afweten. Ik krijg SMART-foutmeldingen, de fitness stond op 0% en hij was erg traag. Gelukkig heb ik alle gegevens er nog van af kunnen halen en een backup kunnen maken.
Nu ben ik op 15 juli bij A-Tembo langs geweest in verband met de garantie. Volgens Western Digital zat er immers nog garantie op tot 20 december 2005. We hadden toen afgesproken dat ze de schijf weer naar mij zouden opsturen zodat ik niet weer langs hoefde te komen. Uiteindelijk verliet ik de winkel weer nadat ik nog wel even 20 euro RMA-kosten had betaald (natuurlijk in verband met de verzendkosten en dergelijke).
Hierna gingen echter twee dikke maanden voorbij zonder dat ik een schijf terug heb ontvangen of iets van A-Tembo had gehoord. Na een mailtje gestuurd te hebben, waarin ik om de stand van zaken vroeg, bleef het angstvallig stil van hun kant. Weer precies een week later deed ik een tweede poging om een mailtje te versturen. Toen kwam er wel reactie! Ze wisten me te vertellen dat ze de week daarop een schijf verwachtten, dus zou het allemaal goed komen. Echter wéér twee weken later had ik nog niets ontvangen! Dus maar weer gemaild met de vraag of ze me niet gewoon alvast een schijf konden sturen. En dat bleek te kunnen! Een week later (inmiddels 12 oktober) kwam een vrachtwagen bij mij thuis een nieuwe Maxtor DMP9 schijf afgeven.
Al met al een goede service dat ze me alvast een schijf wilden leveren. Ze hadden ook kunnen blijven wachten totdat ze eindelijk de schijf van Western Digital terug kregen.