AlgemeenHet ging bij mij helaas mis bij deze winkel. Toch plaats ik een positieve review vanwege de keurige klantenservice.
Vrijdag ochtend 10 januari een Delta 2 Max power station besteld bij Koningdrone. Levertijd was tussen 1-3 dagen. Helaas had ik dinsdag nog niets gehoord, dus toen heb ik via de chatmogelijkheid op de website contact gezocht. Binnen 5 minuten netjes te woord gestaan, de leverancier zou hem morgen leveren. Helaas was dat woensdag niet gelukt, dus weer contact. En wederom kreeg ik snel antwoord: de leverancier was om een update gevraagd. Donderdag begon ik toch een beetje ongeduldig te worden, weer contact. De klantenservice moest mij opnieuw teleurstellen, dus toen heb ik de koop maar geannuleerd. Een uur later kreeg ik opeens bericht van Koningdrone dat DHL al twee bezorgpogingen had gedaan. Dat vond ik raar, ik had namelijk geen tracking informatie ontvangen en ook de bezorging was niet van te voren aangekondigd, wat tegenwoordig toch wel gebruikelijk is.
DHL heeft het (zware) pakket toen naar een soortcentrum in Friesland gestuurd, waar ik het kon afhalen. Ik woon in Groningen dus daar had ik natuurlijk geen zin in. Het pakket ging retour en ik heb zojuist, op zaterdagochtend 18 januari, mijn geld netjes terug gekregen.
Zo hoort het, en daarom ondanks alles toch complimenten voor de klantenservice van Koningdrone. Een belangrijk verbeterpunt wat mij betreft is bezorging aankondigen en tracking informatie delen. Zoals de meeste mensen in Nederland ben ik overdag niet thuis, en als ik niet van te voren weet dat er een pakket aankomt kan ik dus geen ander bezorgmoment afstemmen met de vervoerder. Of eventueel zorgen dat ik eerder thuis ben.
Zending niet van te voren aangekondigd, en geen tracking informatie gedeeld.
KlantenserviceSnelle reacties, alles werd keurig opgelost. Geld binnen een dag terug.