GS-systems

Heb deze keer een waterkoelingset besteld en in twee extra bestellingen nog wat aanvullingen op de waterkoelingset. Toen ik wat wilde wijzigen werd mijn mail direct beantwoordt en het kon zonder problemen geregeld worden.

De site is heel overzichtelijk en informatie is makkelijk te vinden. Ook kun je zien dat de dingen op voorraad zijn en vragen hierover beantwoorden ze snel.
Direct na de bestelling wordt de order bevestigd en indien alles aanwezig is, krijg je binnen 24 uur een orderbevestiging. Vragen worden snel beantwoord en als een product niet op voorraad is of zo als bij mij nieuw binnenkomt laten ze je dat netjes weten.
Keurige service dus.

GS-Systems gebruikt Silverliner als bezorger. Van de drie bestellingen kwamen de laatste twee op de afgesproken dag. De eerste bestelling had Silverliner naar DHL gestuurd voor verzending aan mij en die bestelling bleek zoek te zijn, maar na heen en weer bellen werd de zending drie dagen na de afgesproken dag alsnog geleverd.
De bestelling was goed verpakt en kwam zonder schade aan.
Als je in het noorden van dit land woont hoef je geen vrije dag te nemen voor deze bezorger want ze komen ruim na 6 uur.

In geval van problemen blijkt Silverliner niet goed bereikbaar, je krijgt steeds een bandje en ik heb 2 uur moeten bellen voordat ik iemand te spreken kreeg. Vervolgens beloofden ze terug te bellen en dat gebeurde ook niet. Dat kan dus een stuk beter lijkt me.

Scorekaart voor GS-systems