Duidelijke site zonder teveel toeters en bellen. Vragen worden ook snel beantwoord, zulke aandacht vind ik belangrijk wanneer het gaat om duurdere dingen als top objectieven. Prijzen zijn super concurrerend en leverbaarheid is erg goed. Zo heb ik bij diverse adressen geïnformeerd en Corné was de enige die me relatief snel een 70-200 VR kon leveren, en dan ook nog eens voor een goede prijs (kon 'm ergens anders voor € 50 minder krijgen, maar als 'ie dan niet leverbaar is houdt 't natuurlijk snel op).
Had hier al eens eerder een bestelling gedaan en dat verliep net zo uitstekend, inclusief vlotte mailwisseling.
Enige wat ik evt. graag nog zou willen zien is een snelle betalingsbevestiging; wanneer je grote bedragen overmaakt vind ik het wel zo fijn voor m'n gemoedsrust dat ik hier vrij direct een bevestiging van krijg.
Artikel werd overeenkomstig de beloofde bestel-/bezorgtijd afgeleverd, prima dus Had op laatste moment bezorgadres veranderd van privéadres naar werkadres en dat was allemaal geen probleem.
Verzonden met UPS incl. trackingnummer.