Bij deze winkel koop ik alle hardware die ik nodig heb. Het is een goeie winkel. Ruim aanbod. Als er iets niet op de site staat kan je altijd een mailtje sturen. E-mail wordt meestal binnen 2 uur beantwoord en telefoon meteen. De site is in andere browsers dan Internet Explorer erg onoverzichtelijk, maar de nodige informatie staat er nog steeds op.
Nadeel is wel dat emails meestal erg kort zijn en er geen moeite wordt gedaan voor hoofdletters of een vriendelijke afsluiting.
De levertijd van producten is meestal een paar dagen. Ik had een keer dat er iets tussen kwam (probleem bij de leverancier. router) en toen ben ik netjes gebeld dat hij een dagje later kwam.
Geen status updates via email of iets dergelijks. Het is niet echt een webshop en hij zit in de buurt.
De eigenaar (koos veenstra) is niet bang om te helpen en is altijd aardig en je kan altijd wel leuk een gesprekje houden.
Verder zit er in wieringerwerf nog multipower en dataclean, maar de eigenaar van multipower is er nooit waardoor je heel snel voor een dichte deur staat. En dataclean is officieel geen winkel.
Altijd behulpzaam. Als je nog garantie hebt krijg je die en anders probeert hij ook te helpen.
Computer4all is zeker een aanrader.