AlgemeenOoit was bax mijn go-to shop. Snelle afhandeling, klantenservice altijd bereikbaar.
Maar zoals meer reviews hier vermelden, zijn ze de laatste maanden/jaren enorm achteruit gegaan, tot het punt dat ik nu liever alles bij thomann bestel.
Prima in orde, niks te klagen. Goed verpakt naar mijn idee.
KlantenserviceBestellingen en retour afhandelingen gaan goed tot dusver, maar zodra er iets mis is, en je de klantenservice wilt bereiken: hopeloos. Mijn bestelling welke op voorraad is, al 3 weken niet verzonden. Ze reageren helemaal niet op e-mails. Online chat is al helemaal rampzalig en een nutteloze webapp die maar half functioneert. Op een dinsdagochtend om 10u: geen medewerkers beschikbaar. 2 uur later nog eens geprobeerd: 15 wachtenden voor je.
Kijk je 5 minuten niet op je tabblad, krijg je melding of je er nog bent. Anders word de sessie gesloten. Daarna blijft de chat hangen op "Je bent nummer 1 in de wachtrij".
Beste,
We betreuren het dat je deze mindere ervaring hebt gehad met de service. Onze excuses voor de ongemakken. Als we je op dit moment nog kunnen helpen vernemen wij het graag. Je kunt ons hiervoor ook bereiken via whatsapp +31610192964
Met vriendelijke groeten,
Bax Music