AliExpress

Google Pixel 7 gekocht
Google Pixel 7 gekocht in september 2024, na 7 weken gaf de telefoon de geest. Google gecontracteerd, bleek telefoon al een paar maanden geen garantie meer te hebben. Contact opgenomen met AliExpress, steeds hele vriendelijke mensen bij de klantenservice die eigenlijk niets voor je doen. Als het lastig wordt leggen ze het aan een andere afdeling voor en dan krijg je een mail om je aan het lijntje te houden. Er werd vervolgens gezegd dat ik de telefoon moest opsturen naar de reseller. Mijn zorgen geuit vanwege de persoonlijke gegevens op mijn telefoon. Alles geen probleem, komt goed en je krijgt het volledige bedrag terug, werd er gezegd. Nu hebben ze me eindelijk lang genoeg aan het lijntje gehouden om aan te kunnen geven dat de termijn om te reclameren voorbij is. Dus aankoopbedrag kwijt €309, verzendkosten à €27,50 en telefoon met persoonlijke gegevens kwijt.....

Update: inmiddels vele mails ontvangen van AliExpress, van u krijgt u geld terug tot betalingsproblemen bij de reseller. Tot: u moet nog even op u geld wachten om te zorgen dat de terugbetaling niet gehackt wordt en we kunnen alleen coupons uitbetalen.
Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, maar er gebeurt niets. Weet zeker dat men je probeert te ontmoedigen nog achter je geld aan te gaan.

Kwam op tijd, al moest ik om een track and trace vragen

Je wordt constant aan het lijntje gehouden, door overdreven vriendelijke mensen. Er wordt niet naar je klacht gekeken en je krijgt constant verschillende antwoorden

Scorekaart voor AliExpress